#
13
0
15

Benvinguda

Salutació de l'Alcalde

Benvolguts veïns, amics i visitants.

Em dirigisc a vostès des d'aquest portal donant-los la benvinguda, tant presencial com virtualment. Aquest portal està creat per a donar a conèixer a totes les persones el nostre encant, hospitalitat i , sobretot, els nostres serveis, realitzats amb gran sacrifici pel que comporta dur-los a terme en aquesta zona d'interior. Zona que a poc a poc es va despoblant però que amb l'esforç de tots intentarem recuperar-la perquè torne a ser el tresor que ens van deixar els nostres avantpassats.

Des d'aquesta finestra podran veure i trobar tot el que ens identifica com per exemple:

La nostra història, patrimoni cultural, natural i paisatgístic. Situats dins d'un espai natural immillorable i ple d'ofertes d'oci, cultura, comerç, artesania, ramaderia, turisme rural i caça major.

Estic convençut que amb el funcionament d'aquest nou servei d'informació municipal a través de la xarxa, podrem obtenir i donar més informació que mai a tots els usuaris i des d'ací us anime, al fet que col·laboreu amb les vostres opinions i ens ajudeu a millorar aquest servei.

Solament em falta aprofitar l'oportunitat, per a convidar a totes aquelles persones, a visitar aquesta comarca de l'interior de Castelló, rica en valors mediambientals, paisatgístics i cinegéticos.

David Gil Ventaja