Ajuntament de la Pobla de Benifassà

Salutació de l'alcalde
Volguts veïns, amics i visitants. Em dirigisc a vostés des d'este portal donant-los la benvinguda, tant presencialment com virtualment. Este portal està creat per a donar a conéixer totes les persones nostre encant, hospitalitat i , sobretot, els nostres servicis, realitzats amb gran sacrifici pel que comporta portar-los a cap en esta zona d'interior. Zona que a poc a poc es va despoblant però que amb l'esforç de tots intentarem recuperar-la perquè torne a ser el tresor que ens van deixar els nostres avantpassats.
Des d'esta finestra podran veure i trobar tot el que ens identifica com per exemple: La nostra història, patrimoni cultural, natural i paisatgístic. Ubicats dins d'un espai natural immillorable i ple d'ofertes d'oci, cultura, comerç, artesania, ramaderia, turisme rural i caça major.
Estic convençut de que amb el funcionament d'este nou servici d'informació municipal a través de la xarxa, podrem obtindre i donar més informació que mai a tots els usuaris i des d'ací vos anime, que col·laboreu amb les vostres opinions i ens ajudeu a millorar este servici.
Només em falta aprofitar l'oportunitat, per a invitar totes aquelles persones, a visitar esta comarca de l'interior de Castelló, rica en valors mediambientals, paisatgístics i cinegètics.

David Gil Ventaja

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal